radenkov2.JPG   Radenkov web.JPG   Radenkov3.jpg
Радослав Найденов Раденков
 

Уважаеми клиенти,

на 07.06.2007г след обяд, преди края на работния ден, началник склада на обект "София" Радослав Найденов Раденков напусна работното си място и до момента не се е явил на работа. На следващия ден склада беше затворен за ревизия, която продължи до 12-ти Юни. Радослав Раденков беше уведомен на два пъти за започващата ревизия, но той не се яви до нейното приключване. Ревизията установи липси на пари и стока в особено големи размери, подправени документи, както и некоректно отношение към клиенти на фирмата от страна на Радослав Раденков.

Беше установена и кражба на горива в съучастие с двамата шофьори от Нови Хан, назначени във фирмата по препоръката на Раденков.

Ще Ви бъдем изключително благодарни ако ни предоставите информация от всякакво естество по случая и помогнете за установяване на истината.

Предварително Ви благодарим за оказаната помощ.

РИВАГИПС БГ ЕООД 
20 Юни 2007г.

PS:  Благодарим на тези клиенти, които въпреки опитите на Радослав Раденков да бъдат отклонени към наши конкуренти, останаха верни на РИВАГИПС БГ;

Благодарим на тези, които се отзоваха на призивите ни и дадоха допълнително информация за злоупотребите на Радослав Раденков;

Предварително благодарим на тези, които ще ни предоставят такава информация;

Повече по сагата с Радослав Раденков очаквайте в нашия уеб сайт след приключване на досъдебното производство;

17.03.2008г: Благодарим и на роднините на Радослав Раденков, които ни осветлиха по позицията на неговите родители - Госпожо Раденкова, парите с които Вашият син в момента развива бизнес не са му дадени от нас на заем, както Вие обичате да казвате, а са откраднати от нас. Разбираме родителската Ви позиция, но случилото се със сина Ви е преди всичко резултат на семейна среда.